Fashion

Lily mag Amerika niet meer in

Tja, dat is lullig! Lily Allen mag Amerika niet meer in, omdat haar werkvisum is ingetrokken. De reden is dat Lily een paar maanden terug een fotograaf in Engeland heeft aangevallen.

 

De Amerikanen zijn niet erg gesteld op de zangeres met de losse handjes en trokken haar werkvisum zonder blikken of blozen in. Toen Lily’s vliegtuig in Los Angeles landde, werd ze meteen opgepakt en vijf uur vastgehouden op het politiebureau. Iets wat Allen erg van streek maakte: "Ze is ondervraagd en vervolgens is haar werkvergunning ingetrokken", aldus haar woordvoerder. "Ze is vijf uur vastgehouden en dat heeft haar begrijpelijkerwijs van streek gebracht."

Lily mag Amerika niet meer in... Lily Allen

Laten we hopen voor de Britse zangeres dat ze snel weer een werkvisum krijgt, want begin september begint haar tournee door de V.S. "Ik wil dat mijn fans weten dat ik er alles aan zal doen om in september terug te kunnen naar Amerika", vertelt Lily. "Het is mijn intentie om de tournee door te laten gaan. Maar het hangt er vanaf of de Amerikaanse autoriteiten me een nieuwe vergunning willen geven."

Moet Lily volgens jou een werkvisum krijgen ofniet?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top