Fashion

Jan Smit voor een dag Elvis Presley

Jan Smit mocht zich voor een dag in de huid van Elvis Presley kruipen. Speciaal voor Veronica Magazine liet de zanger zich fotograferen als de King of Rock ’n Roll.

Altijd een grote eer om je te laten fotograferen als een beroemde ster. Voor Jan was dat dus Elvis Presley en speciaal voor deze shoot reisde de volkszanger af naar Amerika. De shoot was speciaal naar aanleiding van de dertigste sterfdag van The King. Op de vraag of Smit een gelijkenis ziet tussen hem en Elvis, antwoordt hij: "Of het nu wel of niet in de maat was, het maakte Elvis niets uit, de mensen waren toch wel enthousiast. Net als hij doe ik ook maar wat op het podium. De ene dag lukt het wel en de andere dag niet."

Jan kruipt in de huid van Elvis

Of Jan ook een rock-‘n-roll-levensstijl op nahoudt? Volgens de zanger valt dat allemaal ‘best mee’. "Tot voor kort heb ik heel veel gewerkt, dag en nacht", aldus Jan. "Ik heb veel discotheken aangedaan en ik had veel vrouwen om me heen." Maar sinds hij een relatie met Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft, is de zanger iets rustiger geworden, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat hij elke zaterdagavond op de bank hangt: “Voor het eerst in maanden ben ik weer uitgeweest. Ik was direct dronken.”

Ach ja Jan, als je maar geniet met mate…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top