Fashion

James Blunt verkocht zus op EBay

Als we James Blunt moeten geloven, heeft hij vroeger zijn zus te koop aangeboden op EBay. De zanger schijnt vroeger helemaal verslaafd te zijn aan de veilingsite. Dus ja, waarom je zus er niet op zetten?

"Het stomste dat ik ooit verkocht heb op eBay is mijn zus", aldus Blunt. "Mijn eerste album was nog niet verschenen, en bijna alles wat ik bezat verkocht ik op eBay. Ik was lichtelijk verslaafd.” En heel toevallig hebben er ook nog eens mensen op de vrouw geboden.

High five voor James voor deze geweldige actie!

Maar denk nu niet meteen dat het ging om een vulgaire advertentie ging. Nee, Blunt deed het erg origineel: 'Vrouw in nood zoekt bereidvaardige ridder. Wanhopig om naar een begrafenis in Ierland te gaan. Help!'" Want wat blijkt, zijn zus wilde naar een begrafenis, maar door een luchthavenstaking, vlogen er geen vliegtuigen naar de bestemming waar zij heen wilde. Dus James wilde zijn zuster een handje helpen. En verrek, de hoogste bieder bleek een helikopterpiloot te zijn. En dit werd een blijvertje. "Mijn zus kreeg een relatie met haar redder en deze zomer gaan ze trouwen."

Het lijkt wel een sprookje. Iemand ook iets soortgelijks meegemaakt?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top