Fashion

Gavin bedroog liefje Charlotte Church

Niet alleen Pete zet graag de bloemetjes buiten. Ook het liefje van Charlotte Church, Gavin Henson, heeft zijn vriendin bedrogen. De loser!

"We hebben alleen gezoend", zegt de 24-jarige minnaar van Henson. "Daarna vroeg Gavin me mee naar het hotel waar het team verbleef." De rugbyspeler was met zijn team in Belfast toen hij de verleidelijke Tracey tegenkwam. En hij kon zo te lezen niet van haar afblijven. "Gavin nam me mee naar een eetzaal, waar we ons onder een tafel verstopten", aldus Tracey. “Hij besprong me opeens. We praatten ook over van alles, behalve over Charlotte." En dat allemaal toen de zes maanden zwangere Charlotte thuis op Gavin zat te wachten. Hoe lullig!

Charlotte en Gavin Charlotte en Gavin

Zijn teamgenoten vonden het helemaal niets om Gavin zo te zien. Zelfs de portier vertelde hem dat hij aan zijn reputatie moest denken. Maar de sporter trok zich van niemand iets aan. Pas in de ochtend waren de twee klaar met zoenen (yeah right, die twee hebben zeker de hele nacht alleen maar gezoend?). Pas toen drong het tot hem door dat hij fout zat. “Hij vroeg me of ik de foto's die ik van ons samen had gemaakt wilde wissen," aldus Tracey. Gavin sloeg het nummer van zijn scharrel op, maar heeft geen contact meer met haar gezocht. "We hebben wat gerommeld terwijl we dronken waren, dat doet iedereen wel eens.” Tuurlijk doet iedereen dat wel eens Tracey, maar niet als je een zwangere vrouw thuis hebt zitten.

Wat Charlotte hier allemaal op te zeggen heeft, is niet bekend. Maar een tip voor Gavin: maak nooit een zes maanden zwangere vrouw kwaad. Door de hormonen zijn die tot alles in staat.

Ik zeg: attack, Charlotte attack!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top