Fashion

Morgen Positiefdag!

De zon schijnt heerlijk en voor de meesten van ons is de vakantie aangebroken. Reden genoeg om positief door het leven te gaan. En heel toevallig is het morgen ook nog eens Positief-dag.

Nederland Positief is een stichting die gericht is op een positiever Nederland. Niets geen negatieve onderwerpen. Nee, de stichting houdt alleen van positivisme. En om dat te vieren is het morgen nationale Positief-dag. En de dag zou niet compleet zijn zonder een hele lading BN’rs.

Nederland Positief

Morgen 21 juni (de dag dat het eindelijk zomer is) staat volledig in het teken van positief denken. De hele dag worden er verschillende activiteiten in Amsterdan, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Maastricht georganiseerd om positivisme eens extra aandacht te geven onder de Nederlandse samenleving. En zeg nou zelf: dat hebben we toch allemaal wel een beetje nodig. En om dit te vieren vindt er morgen ook de symbolische opening plaats van Sterrenwinkel.nl. Hierin kunnen BN’rs een kledingstuk ter beschikking stellen voor het door hen uitgekozen goede doel. Extra leuk: na de opening vindt er een vette afterparty plaats in The Mansion.

Reden genoeg dus om met een glimlach op je gezicht en een positieve instelling morgen af te reizen naar onze hoofdstad. I’ll be there. Jij ook?

Meer weten over de stichting? Ga dan naar www.nederlandpositief.nl.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top