Fashion

Zaak Anna Nicole nog steeds niet gesloten

En wij maar denken dat het hoofdstuk van Anna Nicole Smith is afgesloten. Maar nee hoor. Larry Birkhead en Howard K. Stern zijn nu bezig met de vraag: wie krijgt Anna’s geld.

Want in het testament van Anna staat duidelijk dat Daniel al haar geld erft. Maar deze is vorig jaar overleden. Verder staat er letterlijk in dat alleen haar zoon recht heeft op de erfenis en niet een ‘eventuele echtgenoot en andere erfgenamen, zoals familieleden’. Maar Smith heeft dit geschreven nog voordat ze zwanger werd en Daniel nog leefde. Dus nu is het extra ingewikkeld: haar zoon is dood en Daniellynn nog springlevend. Maar in het testament staat dat zij er geen recht op heeft. Een ‘kleine’ vergissing dus. En ja, als zij het niet mag krijgen, wie dan wel?

De rechtbank, Larry en Howard zien in dat dit erg ingewikkeld ligt, dus daarom hebben de heren de handen ineen geslagen om tot een oplossing te komen. Want de enige die nog recht heeft op al het geld, is Daniellynn. En het geldbedrag is niet enkele duizenden euro's. Nee, het eigen vermogen van Anna wordt geschat op zo’n 530 duizend euro. Maar er zit nog een addertje onder het gras: haar dochtertje kan nog aanspraak maken op het vermogen van de overleden miljonair Howard Marshall II van zo’n 369 miljoen eurootjes (!!).

Anna's zaak nog steeds niet rond

Rijke baby, die Daniellynn!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top