Fashion

Daniellynn lijkt op Anna Nicole Smith

Als het aan Larry Birkhead ligt, is Daniellynn het spiegelbeeld van haar overleden moeder. "Ze heeft lange benen en dikke teentjes, net als Anna", aldus de gelukkige vader.

Net als Anna kan Daniellynn ook een geweldige pruillip opzetten. "Ze krijgt ook altijd precies wat ze wil, net als wanneer haar moeder een pruillipje opzette." It’s all in the family! Laten we hopen dat ze later met dit pruillipje geen negentigjarige miljonair trouwt.

Larry en Anna in gelukkige tijden Larry Birkhead

Larry is van plan om zijn dochter in Los Angeles op te voeden, maar hij klaagt daarentegen wel over het aantal fotografen voor zijn huis. "Ik was zelf fotograaf, dus ik begrijp dat ze hun foto nodig hebben, maar soms wordt het te veel", legt hij uit. "Ze proberen me van de weg te rijden en ze zetten hun lenzen op mijn autoruiten terwijl mijn dochter achterin zit." De drukte is zelfs zo erg dat Birkhead een nanny heeft ingehuurd. "Ze is er alleen om me te assisteren, dus ze neemt de zorg van Dannielynn niet van me over", vertelt hij. "Ik kan het allemaal zelf." Daar voegt hij er nog aan toe dat hij beschikt over een 'supersonisch reukvermogen als het om vieze luiers gaat'.

Een lieve vader, die Larry…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top