Fashion

Clooney had relatie met danseres

Wij smullen van het privé-leven van de sterren. Vooral als het over hunky George Clooney gaat. Hij had vorig jaar namelijk een relatie met een danseres uit Las Vegas.

Tijdens het filmen van Ocean’s Thirteen viel George als een blok voor alleenstaande moeder én danseres Sarah Talley. De twee hadden een korte relatie.

Sarah vertelt dat de acteur superromantisch was. Zo bracht hij haar elke ochtend een ontbijtje op bed en knuffelde en kroelde met haar als ze samen een filmpje keken. George was daarnaast ook een echte heer. Hij was niet uit op seks en ondernam de eerste paar weken geen enkele poging om zijn nieuwste verovering het bed in te krijgen. Toen het er uiteindelijk toch van kwam, was Sarah helemaal in de zevende hemel. De acteur had volgens haar een geweldig lijf, mooie benen en perfecte mannenvoeten (do we want to know?).

George is een echte romanticus

Helaas hield de relatie niet stand. "Ik ben een hardwerkende, alleenstaande moeder", aldus Talley. "Ik probeer ondertussen ook het huishouden te doen en te koken. Mijn leven is zo anders dan dat van George."

Wat Clooney hier allemaal op te zeggen heeft? Zijn woordvoerder: “Wij praten niet over het liefdesleven van George.” Juist…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top