Fashion

Angelina en haar vader weer door één deur

Het jarenlange genegeer van Angelina Jolie en haar vader John Voight is voorbij. De twee hebben het na vijf jaar eindelijk bijgelegd.

Angie en haar vader konden nooit echt goed met elkaar overweg, omdat ze het hem altijd kwalijk nam dat hij haar moeder (Franse actrice Marcheline Bertrandt) bedroog. Daar kwam nog bij dat John (bekend van onder andere Tomb Raider en Anaconda) in een televisie-interview zijn dochter onstabiel noemde. Jolie was hier niet erg blij mee en verklaarde paps de oorlog. Gelukkig hebben beide nu de ruzie bijgelegd.

“Ik hoop dat de relatie tussen mijn vader en ik in de toekomst meer persoonlijk wordt,” aldus de actrice. Daar voegde ze nog aan toe dat ze aan het einde van de making-up elkaar het beste wensten en beloofden dat ze contact zouden houden.

Angie eet verder goed...

Angelina kan daarentegen vanaf het begin erg goed overweg met de ouders van Brad Pitt. “Toen ik voor het eerst bij hun over de vloer kwam, wist ik niet wat ze van mij en mij adoptiekinderen zouden vinden,” aldus Jolie. “Maar vanaf het begin hielden ze al van hen.” Heel wat anders dus met Voight, die zijn kleinkinderen tot nu toe alleen nog

maar in de bladen heeft gezien.

De actrice maakte tijdens dit interview ook bekend dat ze absoluut niet lijdt aan anorexia. Ze geeft stress de schuld: haar moeder overleed begin dit jaar, ze is bevallen, geeft geen borstvoeding meer en heeft vier kinderen om op te voeden. En daarnaast maakt ze nog de ene na de andere film. So: give mum a break, will you!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top