Fashion

Thijs Romer is helemaal happy

Voor Thijs Römer komt een jongensdroom uit. Op dit moment is de acteur te zien in de Nederlandse avonturenfilm ‘Kapitein Rob en het geheim van professor Lupardi’.

"Vroeger speelde ik met vriendjes The A-Team of James Bond, en hier sta je eigenlijk hetzelfde te doen", zegt hij. "Dus achter boeven aanrennen en uiteindelijk de wereld redden. Dat is toch wel heel leuk om te doen." En wat het allemaal nog leuker maakt, is dat zijn vrouw Katja Schuurman ook meespeelt.

Thijs: "Het samenwerken met Katja is heel gezellig. Dat gaat hartstikke goed. We hebben natuurlijk ook lekker veel tijd om het samen 's avonds voor te bereiden thuis." Voor de twee dus superleuk, vooral omdat ze elkaar ook op een set hebben ontmoet (namelijk die van de serie ‘Medea’). Nostalgie ten top!

Katja en Thijs: nog volop verliefd! Katja is nog steeds de grote liefde van Thijs

De film ‘Kapitein Rob en het geheim van professor Lupardi’ is gebaseerd op de ‘De avonturen van Kapitein Rob’, de strip die van december 1945 tot januari 1966 verscheen in het Parool. In de film krijgt de stoere kapitein te maken met de gemene professor Lupardi, die de wereld aan zich wil onderwerpen door middel van een machine die het weer kan beïnvloeden.

Benieuwd naar de film? Dan moet je helaas nog een tijdje wachten. De opnames zijn volop bezig, maar de première is pas op 29 november.

Ik ben benieuwd! Wat jij?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top