Fashion

Celebrities komen naar Nederlandse Shrek-première

En dan denk je dat Nederland veel te klein is voor de echte sterren. Maar niets is minder waar. Voor de Nederlandse première van Shrek, komen niemand minder dan Cameron Diaz, Antonio Banderas en Mike Meyers om op de Hollandse rode loper te verschijnen.

We hebben met smart zitten wachten op het derde deel van Shrek en deze zit er bijna aan te komen. Op 12 juni is de première in het Amsterdamse Tuschinski en speciaal hiervoor komt er een gedeelte van de Amerikaanse cast: Cameron, Mike en Antonio.

Cameron Diaz spreekt de stem in van prinses Fiona, Mike Meyers die van Shrek en Antonio Banderas die van de Gelaarsde Kat. In de Nederlandstalige versie spreken onder andere Gordon, Angela Schijf en Carlo Boszhart de stemmen in.

Cameron komt naar Nederland!

In 'Shrek de Third' zijn Shrek en Fiona waarnemend koning en koningin, omdat de echte koning in een kikker is veranderd. De twee boemannen vinden hun positie maar niets en gaan op zoek naar de echte troonopvolger (prins Artie). Ondertussen bereidt Prince Charming een staatsgreep voor in het koninkrijk. Spannend!

Ik weet al waar ik de 12de ben.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top