Fashion

Gerard boos op Gordon

Die Geer en Goor toch. Ze kunnen niet met, maar ook niet zonder elkaar. En ook nu weer hebben ze ‘ff mot’. Gordon heeft een opmerking gemaakt, die Gerard in het verkeerde keelgat is geschoten.

 

De goede oude tijd van Geer en GoorWant wat bleek? Gordon vertelde in een interview dat Gerard de laatste tijd erg weinig slaapt. En om dat probleem op te lossen, is het het beste om hem een ‘jong jochie voor te schotelen’. Maar helaas was Joling hier niet van gediend. "Dat getuigt van zeer weinig klasse", aldus Wino, de manager van Joling.

Gerard wil liever geen opnames meer maken die langer dan een dag in beslag nemen. De reden is dat de diva moeilijk in slaap kan vallen in hotels. "Daar heeft hij al jaren last van, maar dat is niet iets om grapjes over te maken. Het is absurd dat hij suggereert dat Joling seks heeft met jonge jongetjes,” aldus de manager.

Ook de aankondiging van Gordon dat hij en zijn collega een vakantieprogramma gaan presenteren, kloppen niet volgens Wino. "Daar heeft Joling helemaal geen tijd voor", licht hij toe. "Zijn agenda zit tot het einde van het jaar helemaal vol. Die show met Gordon komt er absoluut niet, ik weet niet waarom hij zulke uitspraken doet."

Geer en Goor: vrienden voor het leven?

Wat Joling hier allemaal op te zeggen heeft, is niet bekend. Maar blijkbaar is hij wel erg boos, anders had hij zelf de pers wel te woord gestaan. Zou dit weer een nieuwe catfight in showbizzland zijn?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top