Fashion

Anna Nicole doet boekje open over leven

Ze is dan wel overleden, maar de ex-playmate haalt geregeld nog het nieuws. Nu komt er weer een paar exclusieve interviews van Anna uit in boekvorm. En deze kunnen erg sappig zijn.

 

Zo vertelt Smith dat zij en miljardair Howard Marshall II geregeld seks hadden. "Hij kon me natuurlijk niet echt bevredigen. Maar hij had erg veel plezier en dat is het enige dat voor mij belangrijk was,” aldus Anna. "Hij bevredigde me op andere manieren en keek nooit op me neer." De ex-playmate luchtte haar hart uit bij journaliste Wagner, van de New York Daily News.

Anna Nicole lucht haar hart

In het interview, die kort plaatsvond na haar ontslag uit een afkickkliniek, vertelde Anna ook over haar relatie met haar moeder. Virgie Arthur zou haar dochter in haar jeugd meerdere malen hebben mishandeld. Arthur was een politieagente die Anna vaak sloeg met haar politieknuppel. Geen wonder dat Larry Birkhead en Howard K. Stern niet willen dat Virgie de voogdij krijgt over Daniellynn.

De exclusieve interviews met Anna Nicole Smith waren ter voorbereiding op een biografie. Helaas is deze tijdens haar leven er nooit van gekomen. Maar zeg nooit 'nooit'. Wanneer het boek uiteindelijk wordt gepubliceerd, is nog onduidelijk.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top