Fashion

Lindsay laat huis ex onderstromen

Of hier nou opzet in het spel is, weet ik niet , maar de timing kon niet beter zijn. Lohan woont nog steeds boven de woning van ex Harry Morton. En laat mevrouw deze week zijn huis hebben laten onderstromen.

Lindsay en Harry in gelukkige tijdenLindsay Lohan maakt wat mee in haar luxe leventje. Dan rijdt ze haar auto total loss, wordt ze gefotografeerd zonder slipje en wordt ze opgenomen in een afkickkliniek (wat heb ik toch een saai leventje...). En nu blijkt ze ook nog eens het appartement van haar ex Harry Morton te hebben geruïneerd.

De waterleidingen van de onlangs afgekickte Lindsay sprongen, waardoor het hele appartement van Harry onderstroomde. Volgens de woordvoerder van Lohan was dit niet met opzet en is de situatie nu onder controle.

Lohan en Morton hadden vorig jaar een korte relatie. Hoewel de twee niet van elkaar konden afblijven, liep de relatie na een paar maanden al op de klippen. Harry Morton is bekend geworden, doordat hij onder andere eigenaar is van het Hard Rock Cafe.

Een erge leuke manier om je ex te ‘bedanken’ voor de leuke relatie.

Lindsay lacht stiekem in haar vuistje door dit akkefietje...

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top