Fashion

En de gelukkige vader van Daniellynn is…

Ja, het is nu bekend. De vader van Daniellynn is eindelijk bekend gemaakt. Nu kunnen we allemaal weer verder met ons leventje. Wie zich de happy dad mag noemen? Het is niemand minder dan…

Larry Birkhead! Juist, de ex van Anna Nicole en degene die altijd vol heeft gehouden dat hij het was. En Smith daarentegen hield altijd vol dat het van Howard K. Stern was. Die kan de voogdij nu dus wel op zijn buik schrijven.

Larry is de vader!

Larry was erg verrast met het nieuws. "Mijn baby zal snel naar huis komen", aldus de gelukkige vader. "Ik vind het echt vervelend om dit tegen jullie te moeten vertellen, maar ik zei toch dat ik het was", zei Birkhead grijnzend tegen de pers. Birkhead heeft voor deze uitslag lange tijd moeten vechten. Toen Anna nog in leven was, eiste de ex al een DNA-test. Toen Smith vijf maanden zwanger was, gingen de twee uit elkaar. Vlak daarna kreeg de ex-playmate een relatie met de advocaat. Volgens Larry was Howard jaloers op de relatie met de blondine en zodoende heeft hij hun uit elkaar gedreven.

Na de geboorte van Daniellynn, zette Anna de naam van Howard op de geboorteakte. Stern liet vorige week nog weten niet de willen vechten om de voogdij als bekend werd, dat hij niet de vader was. Larry kan dus snel in alle rust genieten van zijn kleine meid.

Naast de voogdij, krijgt Larry ook nog eens een miljoenkapitaal (de ex van Anna, Howard Marshall II liet een vermogen van 370 miljoen achter).

Zet die geboortemuisjes maar klaar!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top