Fashion

Psychiater Anna Nicole naar tuchtcollege

De voormalige psychiater van Anna Nicole Smith, Khristine Eroshevich, moet binnenkort voor het tuchtcollege verschijnen. Zij schijnt iets meer te weten over de plotselinge dood van Anna.

De soap goes on. Dachten we vorige week nog dat Anna eindelijk rust had gevonden, niet dus! Want nu schijnen de pillen, die Smith heeft geslikt, voorgeschreven te zijn door Khristine Eroshevich. En wat blijkt nog meer: een gedeelte van al die pillen stond niet eens op de naam van Anna, maar op naam van ene Alex Katz, Khristine zelf en een paar op die van Howard K. Stern. Daar komt nog bij dat de psychiater een recept, vijf weken voor de dood van Anna, heeft uitgeschreven voor meer dan 1800 (!!) pillen. Pillen als spierverslappers, antibiotica en een slaapmiddel. Toen Smith stierf, waren er opeens 600 daarvan verdwenen. Zoveel pillen kan gewoon niet goed zijn en waarom allemaal in 1x uitschrijven?

Anna in een shoot van Guess

Aan dit hele verhaal zit dus een staartje. Het medisch tuchtcollege stelt nu een onderzoek in naar Khristine. Als blijkt dat zij zich niet aan de regels heeft gehouden, kan Eroshevich uit haar ambt worden gezet. En dat is dan maar goed ook. Je zou maar zo’n psychiater hebben.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top