Fashion

Iemand zijn been verloren?

Je loopt nietsvermoedend in je favoriete club rond. Je hebt al wat drankjes gedronken en waagt jezelf op de dansvloer. Tijdens het dansen en flirten kijk je op de grond. Je knippert nog een keer met je ogen maar moet dan toch echt concluderen dat daar een been ligt. Je kijkt nogmaals angstig naar je drankje en besluit dat je wel weer genoeg gedronken hebt voor vandaag.

Dit overkwam de bezoekers van een discotheek waar ook Heather Mills de toekomstig ex-vrouw van Paul McCartney zich bevond. Heather verloor 14 jaar geleden haar been tijdens een motorongeluk. De 39-jarig vertelt tijdens haar bezoek aan de Tyra Banks show een herinnering aan een avondje uit. Bij een bezoek in een discotheek schoot haar prothese los.

Voor Mills was het vooral een ongemakkelijke situatie omdat een prothese er niet zomaar weer kan worden opgezet. "Je klikt hem er niet gewoon weer op. Je moet helemaal je broek naar beneden doen en hem opnieuw goed vastmaken", vertelde ze. "Dus nam ik mijn been onder mijn arm en hopte daarmee richting nooduitgang."

Dat zal nog wat worden nu Heather haar debuut vorige week maakte tijdens Dancing with the Stars. Op de gokwebsit bod.com kan je zelfs gokken of de prothese los gaat of vast blijft zitten tijdens de show. Wie er bijvoorbeeld honderd dollar op zet dat het been loslaat, strijkt ruim het viervoudige op als dat inderdaad gebeurt. Persoonlijk raad ik Mills aan wat extra tape en seconde lijm bij de hand te houden. Je weet maar nooit!

Mills en haar benen

(Marieke)

Deel dit artikel
Back to top