Fashion

Dagboeken Anna Nicole onder de hamer

Benieuwd naar alle geheimen van ex-playmate Anna Nicole Smith? Op eBay worden twee dagboeken van de in februari overleden Smith geveild.

Mensen doen ook alles voor geld. Hoe de dagboeken van Anna Nicole op internet zijn gekomen is nog steeds een vraag. Maar degene die zich de gelukkige bieder mag noemen, krijgt een superinteressant boekje. In de dagboeken staan onder andere dat Anna een hekel had aan seks en dat ze haar eerste man, miljonair Howard Marshall II bedroog met ene Tim, David en Clay (ze had toch een hekel aan seks?). Hier komt alweer sterk naar voren dat ze getrouwd was met Marshall om het geld. Smith vocht tot haar dood met Marshalls familie om zijn miljoenen.

Wat voor sappige verhalen staan er nog meer in de dagboeken van Anna?

De dagboeken stammen uit 1992 en 1994. Op de eerste staat met grote letters ‘Vickie Smith, niet lezen!’. Vickie was Anna’s echte naam. Het tweede boekje is een agenda van jeansmerk Guess, waar de ex-playmate een reclamecampagne voor deed.

Of degene die de boekjes in handen krijgt, alles naar buiten gaat brengen voor nog meer geld? Who knows! Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar de rest van de pagina’s. Dit kan nog erg juicy worden…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top