Fashion

Liam vindt Robbie een dramaqueen

Eerst waren ze goede vrienden: Liam Gallagher, Noel Gallagher en Robbie Williams. Ooit is daar is tussengekomen en nu maken de heren er een moddergevecht van. Want wat zegt Liam nu tegen de pers? Hij vindt Robbie maar een dramaqueen.

De zanger moet volgens Liam zich niet zo aanstellen. Zijn broer Noel is het daar (natuurlijk) over eens. De twee vinden namelijk dat Robbie niet de hele wereld hoeft laten te weten over zijn medicijnverslaving. "Als je een probleem hebt, dan hoef je dat toch niet met de hele wereld te delen?", vraagt Gallagher zich af. "Eerst maakt hij een vreselijk slecht album en vervolgens wil hij dat iedereen hem zielig vindt."

Het is niet de eerste keer dat de broertjes Gallagher Robbie ‘pesten’. Eerder noemden ze hem ook ‘die dikke danser uit Take That’. Willams op zijn beurt noemde Liam paranoïde in zijn autobiografie. Auwts! Hoezo vrouwen goed in een catfight? Die mannen kunnen er veel meer van. Een tip voor Robbie: trek het je niet aan joh. Schelden doet immers geen pijn….

(Elisah)

Arme Robbie...Hoezo dik??? "Plllffffff! Je bent dik Robbie!!!"

Deel dit artikel
Back to top