Fashion

Huub mag terug de Gouden Kooi in

Ex-miljonair Huub, mag zich vanaf 7 uur vanavond weer miljonair noemen. Nadere bestudering van de beelden, heeft uitgewezen dat Huub zijn mede-miljonair helemaal niet heeft getrapt. Het was toch de stoel….

Dus de 27-jarige Oldenzaler is straks weer gewoon in de race om een echte miljonair te worden. Zijn opgelegde straf (een alcoholverbod van twee weken) naar aanleiding van zijn uitspraken en gedrag gelden nog wel. Nou ja, zo erg is twee weken zonder drank ook weer niet.

Zaterdagnacht was het een ware catfight in de Gouden Kooi. Huub en Nathanael gingen met elkaar op de vuist. Nathanael werd gediskwalificeerd wegens fysiek geweld. Huub bekende even later aan mede-miljonair Brian dat hij ook Nathanael had geschopt. Maar uit de beelden bleek later dat meneer de stoelpoot had geraakt. Ja, in het heetst van de strijd vergeet je namelijk wel eens dingen.

Na zijn uitzetting dreigde Huub de tv-zender Tien met een rechtzaak. Hij vond dat hij ten onrechte de Gouden Kooi uitmoest. Want toen hij weer bij zinnen was, was hij er zeker van dat hij Nathanael niet had geraakt. De beelden zijn dus nog eens goed bestudeerd. Hoewel zijn gedrag provocerend was is er van zijn kant geen sprake geweest van fysiek geweld, en heeft Huub deze regel van De Gouden Kooi niet overtreden.

And we all live happily ever after…..

(Elisah)

Huub kan hier nog lachen...(Bron: Tien/Roy Beusker)

Deel dit artikel
Back to top