Fashion

Nena uit de Gouden Kooi

Nee, ze is niet plots weggestemd door de bewoners. De blonde Nena is het huis uitgezet, omdat zij haar huisgenoot Brian fysiek heeft mishandeld.

De 19-jarige blondine had ruzie met Brian. De man met wie ze een haat-liefde verhouding had. De twee hebben namelijk veel intieme onderonsjes gehad, afwisselend met knallende ruzies. Vorige week hadden de ‘tortelduifjes’ een ‘amoureus samenzijn’. Maar woensdag belandde Nena opeens in bed met Huub, een andere bewoner van de villa. En dat kon Brian weer niet hebben, die op zijn beurt wel gewoon callgirls naar het huis laat komen. Nena werd boos en gaf de ‘arme’ man een keiharde trap tegen zijn been. Kortom: het lijkt net een getrouwd stel.

Nena vergooit door deze uitzetting haar 10.000 euro borg die zij heeft betaald. Dit geld gaat naar een door Nena zelf uitgezocht goed doel. De ex-bewoner liet weten dat zij haar vertrek betreurt. "Het is jammer dat er op deze manier een eind komt aan mijn avontuur," aldus Nena. Misschien kan haar beste vriendin het beter dan zij. Want zij komt namelijk voor Nena in de plaats en krijgt nu dus ook kans op een luxe leventje. Of zij ook net als Nena voor veel ophef zorgt in het huis? We zijn benieuwd. Het is in ieder geval goed voor de kijkcijfers, want die heeft Tien hard nodig.

(Elisah)

Nena

Deel dit artikel
Back to top