Fashion

Kevin maakt patatbakkers woedend

Die Kevin toch weer. Hij valt de laatste tijd niet echt goed in de smaak bij mensen. Was het eerst Lindsay Lohan die hem keihard uitlachte, nadat hij haar uitvroeg, nu valt hij ook niet in de smaak bij patatbakkers.

Want wat is er namelijk gebeurd? Kevin speelt de sterren van de hemel in een reclamespotje voor een verzekeraar als (hier komt ie) patatbakker. De ex van Britney zit hierin te dagdromen dat hij in een hippe videoclip speelt. Als hij plots uit zijn geweldige droom wordt gehaald, komt hij erachter dat hij helemaal niet cool is, maar ‘slechts een medewerker in een hamburgertent is’. In plaats van een superlook, hippe outfit en hordes vrouwen achter hem aan, staat hij hamburgers te bakken boven het hete frituurvet. En volgens het reclamespotje is dat niet echt een droombaan en dat schoot in het verkeerde gat van de belangenvereniging van horecamedewerkers. Volgens hen beledigt het spotje dertien miljoen Amerikanen die in de horeca werkzaam zijn. De commercial suggereert volgens hen dat het vreselijk is om in een restaurant te werken.

Hm, een beetje overdreven hoor. Wij journalisten worden ook steeds door het slijk gehaald, maar al met al is het een geweldig beroep. En wij van Celebscene kijken ook heus niet neer op Mc Donalds medewerkers (sterker nog: ik wilde vroeger altijd patatboer worden…). Wij hebben tenminste een beetje weerstand. Dat moeten die patatbakkers ook maar krijgen. De verzekeringsmaatschappij is ook niet echt onder de indruk van de belangenvereniging. Volgens hen zetten ze niemand voor schut. Behalve misschien Kevin…

(Elisah)

Kevin_Federline

Deel dit artikel
Back to top