Fashion

The O.C stopt ermee

Nee, nee, nee!! De populaire serie The O.C gaat ermee stoppen. Televisiezender Fox trekt er na vier jaar de stekker uit. Reden: matige kijkcijfers. De eens zo populaire serie trekt in de V.S steeds minder kijkers. De kijkcijfers zijn namelijk gedaald van tien naar minder dan vier miljoen. How come?

The O.C (Orange County) gaat over Ryan Atwood en zijn vrienden. Na zijn adoptie door de rijke Cohen familie verruilt hij zijn leventje in een probleemwijk voor een leven vol glitter en glamour in Newport. Hier ontmoet hij zijn toekomstige beste vriend Seth, zijn mooie buurmeisje Marissa en haar vriend Luke. De jongen die 100% zijn tegenovergestelde is. Erg lastig, want hij is stilletjes verliefd op zijn liefje. Ryan gaat zich steeds vaker begeven in het leven van Newport en voor hem begint dan een interessante reis door dit strandparadijs.

De niet meer zo populaire serie is in Nederland juist wel razend populair. Maar helaas zijn wij Nederlanders weer de dupe van de kijkcijfers in Amerika. Gelukkig lopen we een seizoen achter, dus we zijn nog lang niet van de serie af. Gelukkig maar…

Speciaal voor degenen die al in snikken zijn uitgebarsten: een filmpje van The O.C.

Succes ladies!

(Elisah)

 

Deel dit artikel
Back to top