Fashion

‘The best of’ outfits & Suus: deel 2

Deze week bestaat mijn persoonlijke blog een jaar! Waar ik aan het begin toch wat sceptisch tegenover het idee van een eigen blog stond, is deze me heel dierbaar geworden. Mijn hele modeleventje is er het afgelopen jaar voorbij gekomen, maar vooral mijn outfits hebben centraal gestaan…

 

Als ik terugkijk naar de tweede helft van het afgelopen jaar, dan kan ik me al in veel meer looks vinden. Eerder had ik vaak het gevoel dat ik gek moest doen met mijn kleding om niet saai te zijn, ondertussen heb ik het tegendeel geleerd: hoe mooi eenvoud kan zijn. Toch heb ik ook mijn signature van vooral laagjes en kleur behouden, en nog vaak genoeg iets nieuws uitgeprobeerd. Ik hoop jullie dan ook blij te verassen met deel 2: augustus tot en met januari.

 

8 augustus: Een heerlijk zomerse outfit tijdens een vakantie in Turkije. Ik was erg verliefd op het Zara broekje dat ik op de valreep nog in de uitverkoop scoorde en waarvan ik dacht dat hij het beste tot zijn recht kwam met een effen top. De schoenen zijn iets aan de chique kant voor op het strand, maar een tikkeltje overdressed is nou eenmaal mijn stijl.

30 augustus: Eén van mijn favoriete outfits aller tijden. Ik vind de hakken prachtig, maar draag ze helaas zelden omdat ze het meest oncomfortabele paar zijn dat ik heb. Verder vind ik de top in combinatie met de leather-look broek erg mooi; een beetje apart, maar nog wel stijlvol.

13 september: Een outfit met weer lekker veel kleur, maar door de niet zo felle tinten wordt het geen kermis. Als ik een ‘typisch mij’-outfit aan zou moeten wijzen, zou het deze kunnen zijn. De laarsjes vind ik echter niet zo’n goede keuze: die zijn wat feller en vallen dus wat te veel op in een outfit met toch al veel kleur.  

18 oktober: Een wat stoerdere look met een zelf gecustomized jasje. Ben erg fan van de sjaal en broek, en draag ze dan ook heel vaak. De sjaal heeft zulke lieve kleurtjes en kan ik lekker nonchalant dragen en de broek is een spijkerbroek maar dan nét even anders door het baggy model. Alleen de schoenen vind ik opnieuw niet zo geschikt. Open schoenen met een huidskleurig kousje tegen de kou vind ik eigenlijk gewoon spuuglelijk. Blijkbaar kon ik hier de hakken simpelweg niet weerstaan.

20 oktober: Heel netjes, maar wel erg classy. Ik ben een groot fan van zwart/wit outfits en de lipgloss die ik hier draag; het donkerbruin matcht erg mooi met mijn haar. Het riempje valt wat uit de toon, maar vind ik daarom wel lekker verfrissend. Een baggy legging als deze kan ik bovendien iedereen aanraden; hij zit heerlijk en is erg praktisch! Tot slot gebruik ik deze sjaal nu in de winter erg vaak om een wat koele outfit mee op te pimpen; die pailletten geven net even een extra touch.

1 november: Een outfit die in dit rijtje wat uit de toon valt door zijn felle kleur. Toch vind ik hem zeker beter dan de bonte outfits uit mijn vorige column. Door alleen de houten armband als accessoire en een rustige kleur panty kan het groen en oranje lekker knallen.

11 november: Op deze look kreeg ik ontzettend veel positieve reacties. Hij is zowel netjes als casual, dat is denk ik de grootste kracht van deze look. Zelf vind ik hem wel mooi, maar voor mijn doen ook wat saai. Hij mist iets aparts wat het niet alledaags maakt…

5 december: Eén van mijn favorieten; een vrouwelijk maar toch ook stoere look. Speciaal voor Sinterklaas trok ik hier één van mijn hoogste paar hakken uit de kast. De combinatie van bruin en zwart combineert niet altijd, maar hier gaan ze heel goed samen. De ecru kleur uit de top komt terug in de riem en schoenen, die natuurlijk samen weer matchen door de panterprint.

10 januari: Dit droeg ik de dag nadat mijn column over het weer online kwam. Ik had beloofd me beter aanpassen aan het weer, en trok dus lekker veel lagen aan tegen de kou. Bovendien koos ik voor platte boots om mee door de, nog steeds dikke laag, sneeuw te banjeren. Wat was mijn familie trots op mij! Voor mijn stijl is dit echter wat te baggy en stoer, maar de ketting en armband maken veel goed.

17 januari: Een outfit in de categorie ‘simpel, maar niet saai’. Iets opvallends op de schouder is natuurlijk dé hit van nu, waar ik totaal geen problemen mee heb. Zie wat de opvallende schouders met zo’n simpel truitje doen! Bovendien ben ik erg fan van deze babyroze kleur. De laarsjes versterken het schattige gevoel dat ik krijg bij deze outfit; ik vind ze erg geschikt hier, terwijl ik ze op zichzelf helemaal niet zo mooi vind. Zo zie je maar weer; je kunt een item het beste op waarde schatten als je het bedenkt bij een outfit waar hij het beste tot zijn recht zal komen…

… Met deze tip wil ik vervolgens deze tweedelige column afsluiten. Het was erg leuk om terug te kijken en het geeft me erg veel zin om voor het aankomende jaar weer voor veel spetterende looks te zorgen. Tot volgende week!

Lees hier alle blogs van Suus!

Deel dit artikel
Back to top