Fashion

Fashionscene's Scrapbook #14

Fashionscene brengt jullie 24/7 het laatste en opmerkelijkste modenieuws, modische achtergrondverhalen, de grootste trends, interviews and more. Dit alles met een scherpe visie, because fashion is our middle name! Maar wie vormt het Fashionscene team en wat houdt ons dagelijks bezig? In de nieuwe rubriek 'FS's Scrapbook' sneaken jullie backstage bij de redactie van Fashionscene.

fashionscene scrapbook zoe zara1

fashionscene scrapbook zoe zara2

Zoë kwam deze week de redactie binnen fladderen in haar nieuwe Zara vest. We like!

Fashionscene'sscrapbook

Ook Esmée trok een zomers item aan: een broek met olijke bloemenprint van Pull & Bear!

Fashionscene'sscrapbook

Danique heeft eindelijk een nagellakje in de perfecte geeltint gevonden bij Claire's! Het drogen duurt helaas wel een beetje lang...

fashionscene scarpbook joyce art bag

Joyce sjouwt haar laptop het liefst mee in een vrolijke ArtBag. Deze is van Bas Kosters.

fashionscene scrapbook douglas keycord

Fashionscene is met de Douglas EK keycord helemaal klaar voor de voetbalgekte in juni! Aan de cord vind je onder meer een fluitje, lipgloss en nagelvijltje. Hij is nù verkrijgbaar in alle Douglas stores en via de website voor € 4,95.

Scrapbook

Hoe hilarisch: After Garlic tabletten om de knoflookgeur weg te werken uit je mond. We kregen deze in een goodie bag. Helaas is het niet te pruimen, maar de geur is wel weg (na het eten van een combinatie pesto + knoflook)!

aa

Een vriendin van Lenny ging naar New York en nam een fijne American Apperel chiffon blouse voor haar mee. Deze hangt al in vier kleuren in Lenny haar kledingkast, maar nu dus ook in Bubblegum pink!

Scrapbook

Vorige week zat het cadeautje (alleen de verpakking) voor Daphne's huisgenoot in het scrapbook. Gelukkig maar, want als trouwe bezoeker bekeek ze zaterdag alle artikelen en dus ook het scrapbook! Zondag kreeg ze dan eindelijk haar armbandje!

Legends

Themafeestjes zijn leuk! :) Met 'overleden legendes' als dresscode besloot Fashionscene's Daphne als Tupac te gaan!

Versace

Scrapbook

Danique houdt van lijstjes en kliedert heel wat blocnotes vol. Hierboven haar nieuwste Versace for H&M boekje dat volgeschreven gaat worden!

fashionscene scrapbook joyce orange

Joyce drinkt het liefst iedere dag jus d'orange. De naam van dit gespotte pakje sap is daarom wel érg toepasselijk!

kring

Lenny maak je als ware vintagelover, naast tweedehands fashion shopping sprees, ook intens gelukkig met een kringlooptour opzoek naar fijn tweedehands spul voor in huis. Voor in haar new home to be scoorde zij onder andere een tafel plus stoeltjes.

Fijn weekend & see you next week!

Love, de Fashionscene-redactie

Deel dit artikel
Back to top