Fashion

Fashionscene's Scrapbook #12

Fashionscene brengt jullie 24/7 het laatste en opmerkelijkste modenieuws, modische achtergrondverhalen, de grootste trends, interviews and more. Dit alles met een scherpe visie, because fashion is our middle name! Maar wie vormt het Fashionscene team en wat houdt ons dagelijks bezig? In de nieuwe rubriek 'FS's Scrapbook' sneaken jullie backstage bij de redactie van Fashionscene.

fashionscene srapbook style contest nelly prijs1

Remember onze Style Contest: Scrapbook Edition? Marleen won met haar creatie de eerste prijs, namelijk een Nelly cheque ter waarde van maar liefst € 300,-!

fashionscene srapbook style contest nelly prijs2

De lucky winner besteedde haar bon aan heerlijke beautyspulletjes en shopte ook meteen iets voor haar vriend. Dat is pas echte liefde...

Tiffany's

bloemen

Fashionscene's Danique werd van de week uitgenodigd voor een ontbijt a.k.a. 'Breakfast at Tiffany's' bij het sieradenhuis Tiffany & Co. aan de P.C. Hooftstraat. Aanleiding hiervoor was de tijdelijke collectie van één van de vaste ontwerpers van Tiffany & Co., de inmiddels overleden Jean Schlumberger.  

Zijn ontwerpen worden gedragen door Hollywood-sterren als Natalie Portman, wijlen Elizabeth Taylor, Anne Hathaway, Emma Stone, Jackie Kennedy en Mary-Kate en Ashley Olsen. Naast het bewonderen van deze juwelen, mochten wij ze ook vasthouden, we love!    

paige

Need-it-now broeken van het Amerikaanse label Paige tijdens de fall-winter 2012-2013 persdagen

Deze week gingen de persdagen rustig door. We kregen weer veel modemoois onder onze ogen waar we bijna de zomer voor zouden willen skippen en rechtstreeks de winter in willen gaan. Nou ja, bijna dan.

triwa

Triwa - bij ons alleen bekend om de horloges - heeft een hele mooie zonnebrillencollectie gelanceerd. Wij willen ze allemaal! Binnenkort een winactie op Fashionscene waar je Triwa zonnebrillen kunt winnen.

tony

Wij spotten een rits-detail op een très coole Tony Cohen coat.

gucci

Jummy! We kregen de nieuwste zomergeuren van Gucci opgestuurd: Flora by Gucci!

Jet Ze.nl

Donderdag was er op de redactie een afscheidsborrel: Jet van Ze.nl heeft een nieuwe baan bij Allerhande! Wat gaan we haar missen...

Afscheids

Als afscheid kreeg Jet van alle redactiemeiden een H&M-bon en een eenmalige (geknutselde) editie van 'Ons Aller Jet' gevuld met allemaal lieve woorden, recepten en foto's speciaal voor Jet!

Blond

Lenny (links) gaat dit weekend blond af en stapt over naar Team Brunettes. Daphne (rechts) neemt afscheid van haar -nu nog blonde- collega!

Esmee

Het lenteweer laat (duurt lang) op zich wachten en op de redactie is het steenkoud. Fashionscene's Esmée is met haar trui (gevonden in een klein winkeltje in Bergen) fashionable, warm & comfi!

Fijn weekend & see you next week!

Love, de Fashionscene-redactie

Deel dit artikel
Back to top