Fashion

Lancering Karl Lagerfeld voor Coca-Cola in NL

Vorige maand werd de tweede collectie van Karl Lagerfield voor Coca-Cola Light in Parijs gelanceerd. In ons kleine kikkerlandje was het nog even afwachten, maar gisteren was het dan zo ver. Geen Karl Lagerfeld, maar onze Nederlandse muze Hanna Verboom presenteerde de drie nieuwe Cola Light flesjes die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn in de Bijenkorf.

De lancering was kort, maar ook zeker krachtig. In de Bijenkorf –tussen de See by Chlo'e en Vanessa Bruno collecties door– stond een catwalk met drie levensgrote flesjes. En zodra de muziek startte huppelde drie modellen, waarvan ieder model voor een eigen flesje staat, vrolijk heen en weer.

coca cola

De Bijenkorf heeft de Nederlandse lancering van Karl Lagerfeld’s Coca-Cola Light flesjes wel een beetje afgekeken van Parijs. Want ook in Nederland liepen fake Karl's met een strak gezicht de catwalk op.

karl & hanna

Er is voor ieder flesje een accessoire ontworpen. Jammer maar helaas kregen we tijdens de lancering maar één accessoire te zien: een witte tanktop met kleine sterretjes, gebasseerd op het witte sterrenflesje.Voor bij de gestreepte fles is een tas ontworpen en voor de witte fles een sjaal.

Cocacola 

 

Het kon ook niet anders dan dat de lancering werd afgesloten met een lekker Cola'tje. Wij hebben het eerste flesje van Karl Lagerfeld al weten te bemachtigen. Ga jij alledrie de flesjes scoren in de Bijenkorf?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top