Fashion

Fashionscene's choice: buitenfeestjes

In Fashionscene's Scrapbook sneaken jullie backstage bij de redactie, maar in Fashionscene's Choice leren jullie de editors kennen. Deze week is het weer de beurt aan FS's Zoë. Zij gaat op zoek naar rain proof party outfits!

Fashionscene's Joyce ging me al voor met haar super leuke festival fever outfits, maar richtte zich daarbij op de zomerse festivals. Gelukkig kon ik daar heerlijke inspiratie uit halen, want ik ga naar Sziget dit jaar! Maar voor het zover is heb ik eerst nog een trits feestjes in de buitenlucht gepland staan. In Nederland. Waarbij de zonneschijn dus niet gegarandeerd is - en er stiekem zelfs best wel wat kans is op regen, als we eerlijk zijn.

rainprooffestival

De feestjes die ik ga bezoeken? Om te beginnen natuurlijk Koninginnenacht en dag, daarna is het 5 mei wat ik nog altijd thuis groots vier, en het weekend daarna ga ik naar het heerlijke feestje Kindergarten. En daarna is het de beurt aan Pinkpop!

rainprooffestival rainprooffestival

Allemaal super leuk - maar helaas niet met de garantie voor goed weer. Dus ben ik al druk bezig met ouftits samenstellen die fashionable en rain proof zijn. Op mijn buitenfeestjes wish list tot nu toe? Goeie (stoere) laarzen en een regenbestendige poncho! En een aantal panties voor onder mijn shorts, want die drogen lekker snel.

rainprooffestival

1. Anka Jacket, € 79,95 van Selected Femme

2. Moto dip dyed shorts,  £ 34,00 van Topshop

3. Bandit shorts, € 79,95 van One Teaspoon via Welikefashion

4. Frankie studded boot, $ 160.00 van Nastygal

5. Helena Bag, € 59,95 van Selected Femme

6. Hunter original Brit wellington boot, € 166,63 van Asos

7. Rimmel london waterproof mascara, € 8,93 van Asos

8. Oversized pac-a-poncho, £ 30,00 van Topshop

Weten jullie nog rain proof festival items die ik echt niet moet vergeten mee te nemen?

(Door: Zoë)

Deel dit artikel
Back to top