Fashion

Made by me: gekleurde zoom blouse

Het made by me project van deze week is heel makkelijk en ook nog eens zeer budgetvriendelijk. In de shops zien we steeds meer blouses verschijnen met een contrasterende gekleurde zoom en kraag of één van de twee. Het liefst slaan we al de blousjes in één keer in, maar dat vindt onze bankrekening niet zo leuk. Zelf maken is de volgende optie!

Zelf zijn we ook al een aantal keer gezwicht voor een blouse met opvallende zoom en kraag. Toen we deze DIY zagen dachten we, dit hadden we dus ook gemakkelijk zelf kunnen doen. Al werkt het niet bij elke blouse en elke kleur zoom. De witte optie met donkere zoom werkt het beste. Kies voor een goede kwaliteit textielstift om het gewenste resultaat te bereiken.

chloe

Chloé Sevigny met Christoper Kane Resort 2012 blouse

Kies net als het ontwerp van Christopher Kane voor een multi-colored blouse of ga voor één kleur.

Benodigdheden

- Blouse

- Textielstift (niet uitwasbaar)

How-to

Knoop de blouse open en kleuren maar! Zorg dat je binnen de lijntjes van de zoom blijft en laat de blouse goed drogen voordat je hem verplaatst of aandoet. Een crispy white shirt met neon collar lijkt ons prachtig! Een andere variant op deze DIY is een andere kleur kraag van een oude blouse op een contrasterende kleur blouse naaien.

zoom

zoom

Gaan jullie ook blousjes inkleuren?

Geen DIY zin, je kan een blouse met gekleurde zoom ook online bestellen.

tibi e

Links: Tibi leather trim blouse My-Wardrobe.com € 458,15

Rechts: Equipment silk signature shirt My-Wardrobe.com € 284,41

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top