Fashion

10x NYC fashion bloggers

New York Fashion Week is een meer dan goede reden om fashion bloggers uit The Big Apple nog eens extra in de gaten te houden. Want grote kans dat ze nog meer hun best doen om er tip top uit te zien én ons de beste streetstyle kiekjes en NYC tips te geven!

Style Defined

Katya Moorman van Style Defined zet de meest opvallende en goed geklede types die ze tegenkomt tijdens een avondje uit op de gevoelige plaat en deelt ze - gelukkig - graag met ons.

10x nyc fashion bloggers style defined

What I Wore

Jessica Quirk zet met de blog What I Wore niet alleen haar eigen girly kledingstijl in de spotlight, maar ook handige DIY ideeën en fijne adresjes voor sale shopping.

10x nyc fashion bloggers what i wore

Garance Doré

We hoeven jullie waarschijnlijk niet uit te leggen wie de in New York woonachtige Garance Doré is. Maar nog even voor de duidelijkheid: de blog van deze illustrator slash streetstyle fotografe is een moetje voor in je favorietenlijst.

10x nyc fashion bloggers garance doré

The Glamourai

Sieradenontwerpster en stylist Kelly Framel maakt gelukkig af en toe tijd vrij om wat mooie kiekjes op haar blog The Glamourai te posten. Absolutely fabulous!

10x nyc fashion bloggers the glamourai

Where Did U Get That?

De in Engeland geboren Karen Blanchard moet heel vaak de vraag hebben gekregen waar ze haar toffe outfits vandaan haalt, want ze vernoemde haar blog er zelfs naar: Where Did U Get That? Verwacht een stoere mix tussen Britse items en Americana looks!

10x nyc fashion bloggers where did u get that

White Lightning

Cool girl Elizabeth Spiridakis is het brein achter de persoonlijke blog White Lightning. Outfit posts wisselt ze af met inspiratie uit de muziek-industrie en foto's die ze schiet tijdens toffe NYC feestjes.

10x nyc fashion bloggers white lightning

Advanced Style

Ari Smith Cohen legt voor zijn blog Advanced Style fashionista's op leeftijd vast, die al decennialang de straten van New York opfleuren.

10x nyc fashion bloggers advanced style

Homerun Ballerina

Met de blog Homerun Ballerina showt Audrey Dettmar ons haar quirky stijl en de heerlijke zoetigheden die ze als bakker dagelijks maakt.

10x nyc fashion bloggers homerun ballerina

Brook&Lyn

Mimi Jung van Brook&Lyn is wat je zegt een bezig modebijtje: ze is eigenaresse van een boetiek, ze is stylist en ontwerpster en ze verzamelt bovendien vintage accessoires en objecten. Toch vallen we met name voor haar minimalistische outfit pics!

10x nyc fashion bloggers brooklyn

My Style Pill

Stylist en editor Christine van My Style Pill deelt naast kiekjes van haar vintage inspired outfits ook tips and tricks uit de mode-industrie met haar bezoekers. Beeldig én handig dus!

10x nyc fashion bloggers my style pill

Wie is jouw favoriete NYC blogger?

Zin gekregen in nog meer fashionable lijstjes? Check dan zeker ook onderstaande artikelen!

- 10x inspirerende fashion quotes

- 10x spring-summer 2012 trends

- 10x succesvolle gap toothed modellen

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top