Fashion

Editorial battle: black or white

Editorials komen we in iedere mogelijk stijl tegen, en de mooiste series delen we graag met je. In plaats van dat we er eentje uitlichten laten we deze keer twee editorials het met elkaar uitvechten: wordt het streng en sexy zwart of vredig en sophisticated wit?

De zwarte ballerina's, de knalroze blokhakken of de bruine sleehakken... keuzes maken op fashion gebied doen we liever niet. Maar ja, uiteindelijk zal er maar één de winnaar zijn. En het uitkiezen van die winnaar laten we deze keer lekker aan jullie over. Gaan jullie voor de duistere en ietwat kinky 'In The Black' serie van Vogue Mexico, of vallen jullie juist voor de classy editorial 'A Shopisticated Girl' uit Elle Vietnam? Oftewel: black or white?

editorial battle vogue mexico I

editorial battle vogue mexico III

editorial battle vogue mexico II

editorial battle vogue mexico IV

editorial battle vogue mexico V

De gitzwarte fotoserie uit Vogue Mexico is gestyled door Vanessa Bellugeon en we spotten outfitjes van onder meer Givenchy, Louis Vuitton en Emilio Pucci. Voor de meer lichtvoetige editorial van de Vietnamese Elle werd stylist Christopher Campbell ingehuurd. Hij ging voor de ultra feminine collecties van Bottega Veneta, Michael Kors en Oscar de la Renta.

editorial battle elle vietnam I

editorial battle elle vietnam III

editorial battle elle vietnam II

editorial battle elle vietnam IV

editorial battle elle vietnam V

Wie wint volgens jou deze editorial strijd?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top