Fashion

Stijltransformaties van actrices

Actrices, het zijn net gewone mensen. Ook zij willen wel eens een totaal andere look, of dat nu vanwege een break-up, nieuwe job of simpelweg wat extra jaartjes wijsheid is. Wij tonen je drie dames van het witte doek die een complete metamorfose ondergingen!

Van onopvallende girls next door naar high fashion verschijning met ravenzwarte pony, vamp in twenties style of Chanel en Burberry meisje. Zowel de kleding- als haarstijlen van de actrices Rooney Mara, Evan Rachel Wood en Emma Watson zijn in de afgelopen jaren flink veranderd. Omdat wij net als iedereen smullen van een bijzondere gedaantewisseling, zetten we de veranderende voorkomens van deze ladies voor je op een rij!

Rooney Mara

Zo'n jaar geleden waren de spotlights van de internationale pers plots gericht op de vrij onbekende Rooney Mara. Waarom? Zij werd de nieuwe Lisbeth Salander in de Amerikaanse remake van de filmhit 'Girl with the Dragon Tattoo'. Voor deze rol maakte haar knappe, maar niet memorabele verschijning plaats voor een gothic-achtige look, bestaande uit zwart leer, een warrig kapsel, heftige make-up, piercings en - natuurlijk - tatoeages. Ook buiten de filmset kiest Rooney nu voor een pittiger uiterlijk, wat zowel in modemagazine covers als prachtige red carpet outfits heeft geresulteerd.

stijltransformaties van actrices rooney mara voor2

stijltransformaties van actrices rooney mara tussen

stijltransformaties van actrices rooney mara cfda

stijltransformaties van actrices rooney mara givenchy red carpetRooney Mara in Givenchy

stijltransformaties van actrices rooney mara prabal gurung

Rooney Mara in Prabal Gurung

stijltransformaties van actrices rooney mara vogue cover stijltransformaties van actrices rooney mara w cover

Evan Rachel Wood

Velen zullen Evan Rachel Wood waarschijnlijk óf nog van haar rol in de film 'Thirteen' kennen, óf als het ietwat jonge ex-vriendinnetje van shockrocker Marilyn Manson. Met name haar relatie met Manson bracht het nodige teweeg wat betreft Evan's stijl. Van casual en pretty blonde maakte ze de overstap naar femme fatale in fifties outfits en met zwaardere make-up op de snoet. De actrice werd dan ook regelmatig uitgemaakt voor na-aper van Dita von Teese, Manson's vorige vriendin. Maar toen het uitging met de veel oudere muzikant ging Evan wat betreft looks opnieuw overstag. De lokken zijn nu gekortwiekt en ze verschijnt in een mix van sexy en stoer op de rode lopers. We love it!

stijltransformaties van actrices evan rachel wood voor stijltransformaties van actrices evan rachel wood voor2 stijltransformaties van actrices evan rachel wood manson2 stijltransformaties van actrices evan rachel wood donker stijltransformaties van actrices evan rachel wood manson stijltransformaties van actrices evan rachel wood kort haar stijltransformaties van actrices evan rachel wood gucci

Evan Rachel Wood in Gucci

Emma Watson

Nog iemand die er totaal geen moeite mee had om haar lange haren vaarwel te zeggen: Emma Watson. De inmiddels wereldberoemde hoofdrolspeelster uit de Harry Potter reeks moest vanwege opnames jarenlang haar lokken met rust laten. Toen de laatste Potter shots erop zaten wist ze niet hoe snel ze naar de kapsalon moest rennen. Hupsakee, alles eraf! En we moeten zeggen wat het haar geweldig staat. Ook wat kledingstijl is Emma er in de loop der jaren absoluut op vooruit gegaan. In plaats van kinderlijke (ze was toen nog een klein kind, niet zo gek dus) tasjes en tuttige jurkjes, is de kledingkast van Emma tegenwoordig gevuld met designs van Chanel, Burberry en Bottega Veneta. Dat is een magic trick die wij ook wel onder de knie zouden willen hebben...

stijltransformaties van actrices emma watson philosophers stone

stijltransformaties van actrices emma watson witte jurk

stijltransformaties van actrices emma watson chanel

Emma Watson in Chanel

stijltransformaties van actrices emma watson burberry

Emma Watson in Burberry

stijltransformaties van actrices emma watson elle style awards

stijltransformaties van actrices emma watson harpers bazaar cover

stijltransformaties van actrices emma watson pixie red carpet

Natuurlijk zijn Rooney, Evan en Emma niet de enige Hollywood actrices die voor een totaal nieuwe verschijning kozen. Onder meer Taylor Momsen, Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie, Katherine Heigl, Kristen Stewart en Natalie Portman zijn niet vies van een make-overtje hier en daar.

Wiens metamorfose vind jij het meest geslaagd?

(Door: Joyce) 

Deel dit artikel
Back to top