Fashion

Hip of Horror: Superhero Alexander Wang shoes

Boywonder Alexander Wang heeft een neus voor het ontwerpen van must-have accessoires. Eerst was het de Rocco bag bezaaid met studs op de onderkant en nu zijn het de op superhelden geïnspireerde Fabiana sandals die tout modeland aan hun voetjes wil hebben. Inclusief jij?

wang shoes

It's a bird, it's a plane!

De Fabiana heels uit de Alexander Wang fall/winter 2011 collectie hebben een cute cape aan de achterkant van de schoen hangen waardoor de shoes een heus superhero gevoel krijgen. Het heldhaftige schoeisel is er in verschillende kleuren van lakzwart tot metallic babyroze en is er ook in een variant met een vossenbontje. De cape kan je ook los halen van de schoen maar dat is natuurlijk veel minder fabulous.

heroes wang

Alexander Wang Fabiana heels uit de fall/winter 2011 collectie

Naast de catwalk zagen we de shoes bij celebs zoals Zoe Kravitz, in Interview Magazine aan de voeten van Lara Stone, in Vogue US bij Anja Rubik en aan Chiara Ferragni's bloggers feet. Wij willen ook!

xzoe

Zoe Kravitz van top tot teen in Alexander Wang

anja rubik vogue us

Anja Rubik in editorial Vogue US September 2011

lara wang

Lara Stone in Interview Magazine Mei 2011

Wat ons betreft zijn deze schoenen gemaakt om de shops uit te vliegen, letterlijk in dit geval. Vinden jullie dat ook of zijn jullie minder enthousisast over de Superhero shoes?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top