Fashion

Special editon Converse All star Lowlands gymp

Fashionscene gaat dit jaar het festivalterrein onveilig maken met haar camera en kan haast niet wachten: Lowlands! Wie net als wij trouwe fan is van het festival weet: zonder comfortabele stappers geen Lowlands. Niet zo gek dus, dat Converse al voor het derde jaar op een rij hoofdsponsor is.

Het schoenenmerk strijkt dit jaar weer neer op het festivalterrein in Biddinghuizen met de Converse Compound. Hier kun je onder andere, net als andere jaren, je Converse sneakers customizen en dansen in de Converse: Silent Disco.

Ook heeft Converse ter ere van het driedaagse muziekfeest een speciale uitgave van de All Star gymp ontworpen met karakteristieke Llowbot print. Dit kekke robotje staat symbool voor het thema van Lowlands dit jaar: 'Wanna play'. De gymp wordt gemaakt in een beperkte opgave en is exclusief te koop bij Britain, Front Runner, de Converse store in Zwolle en natuurlijk op Lowlands zelf.

We hadden een special editon sneaker voor Lowlands wel iets uitbundiger verwacht, maar je kunt deze speciale festivalsstapper uiteraard nog pimpen in de Compound om ze vervolgens te bemodderen in de silent disco. We kunnen niet wachten!


P.s. See you there?

converse


(Tekst: Fashiontwin Eveline)

Deel dit artikel
Back to top