Fashion

Bloggerstyle: Cindy

My roots, My style! laat wekelijks op Fashionscene zien hoe bloggers wereldwijd hun liefde aan de mode verklaren. Deze week kun je lezen hoe Cindy de rest van de wereld wil inspireren met haar outfits.


Antwerpen staat bekend als fijne shop stad. Toch heeft deze stad geen invloed gehad op de stijl van de 17-jarige Cindy uit Antwerpen. “Ik shop graag bij Jutka & Riska, een vintage winkeltje in Antwerpen. Maar op dit winkeltje na, is mode niet heel uniek in België.” Haar stijl beschrijft ze als klassiek met een twist. “Klassieke broeken combineer ik met unieke hakken of een speciale top als blikvanger.” Stijl is wat telt voor deze fashionista!

Cindy

De uitspraak “Fashion fades, Style is eternal” van Yves Saint Laurent is haar favoriete quote. Cindy gelooft dat blazers en skinny jeans, items zijn die voor altijd stijlvol zullen blijven. “Het fijne aan blazers en skinny jeans is dat je ze met van alles kunt combineren.” Dit seizoen zijn clogs haar absolute must-have. “Ik ben een groot fan van de ontwerpen van Karl Lagerfeld. Hij laat dit seizoen iedereen op clogs lopen! Helaas zijn mijn voeten erg smal dus heb ik nog niet het juiste paar gevonden.”

Cindy


Vandaag de dag heeft Cindy een inspirerende blog, maar ze wil nog veel meer bereiken. “Ik zou ontzettend graag alle grote modeshows willen bijwonen en showrooms bezichtigen”, zegt ze. Tot die tijd deelt ze haar dagelijkse outfits met de rest van de wereld op haar blog. “Voor mij is mode iets dat je deelt met de rest van de wereld, elke dag weer...”


Nieuwsgierig naar haar dagelijkse outfits?

Bekijk haar blog! http://glamour-bbey.blogspot.com/


Deel dit artikel
Back to top