Fashion

Bloggerstyle: Ashley

My roots, My style! laat wekelijks op Fashionscene zien hoe bloggers wereldwijd hun liefde aan de mode verklaren. Deze week kun je lezen hoe het opgroeien in een stedelijke omgeving heeft geleid tot een sneakerverslaving voor Ashley.

Je kent haar misschien als Bambi in de hit serie Secret Diary of A Call Girl, maar de zesentwintig jarige Ashley is ook een zeer gepassioneerd blogger en fashionista. Ze creëerde haar liefde voor mode al op jonge leeftijd. “Ik kan me nog goed herinneren dat ik als klein meisje in mijn moeder kast rondkeek en me verkleedde. Zo had zij bijvoorbeeld een tube topje dat ik als de perfecte rok beschouwde! Maar toen ik wat ouder was droeg ik het op de juiste manier.”Maar er waren meer mensen die een rol speelde in het creëren van Ashley haar stijl. “Ik had een lerares die heel veel zilveren ringen droeg. Ik was gefascineerd door deze ringen. Mijn moeder droeg ook veel ringen. Daarom droeg ik op een bepaald moment wel minstens vijf ringen. Hoe meer, hoe beter”, zegt ze.

Zelfs vandaag de dag zijn er nog tekenen van haar modieuze jeugd zichtbaar in de manier dat Ashley zich kleed. “Ik ben opgegroeid in een stedelijke omgeving en het belangrijkst in ons leven waren sneakers. Ik kan het daarom nog steeds niet weerstaan om een sneaker winkel voorbij te lopen zonder even te kijken. Het feit dat Ashley in Londen woont is ook zichtbaar in de accessoires die ze draagt. “Ik loop altijd rond met een paraplu, typisch Londen!” Maar toen zij voor het filmen van een tv serie in Los Angeles woonde was dit gelukkig anders. “Ik ben zeker beïnvloed door mijn tijd in Los Angeles. De stijlvolle meisjes daar kunnen zo goed comfortabel en luxe combineren”, zegt Ashley.

Ashley

Mode heeft ook met persoonlijkheid te maken. “Als het op mode aankomt ben ik zeker niet toegewijd aan een bepaalde look. Daarvoor raak ik te snel verveeld! Zo heb ik bijvoorbeeld ook geen must-haves. Die zijn afhankelijk van mijn stemming.” Dat is de reden waarom het moeilijk is om Ashley haar persoonlijke stijl te omschrijven. Maar fabulousis het zeker! Ook al zijn must-haves afhankelijk van deze fashionista haar stemming. Toch zijn er dingen waarin zij gelooft dat ze nooit uit de mode raken: “Eigenlijk is het meer een bepaald gevoel. Ik denk dat het geen dat je goed doet voelen nooit uit de mode zal verdwijnen. Het is altijd stijlvol om je goed te voelen in je kleding.”


Ashley Ashley

Ze woont in het land van vele geweldige ontwerpers waar ze zelf ook gek op is, van Vivienne Westwood tot PPQ. Toch was het in een ander land dat ze zich voor het eerst een echte fashionista voelde. “Toen ik voor het eerst front row zat tijdens New York Fashion Week had ik het gevoel pas echt!” En als een echte mode liefhebber ontdekt ze zo nu en dan een Brits mode geheimpje dat ze graag met ons deelt. “Ik heb pas een lijn ontdekt die Aqua heet, ze maken prachtige jurken.

Ashley verklaart haar liefde aan mode door het schrijven op haar blog en uren te kijken naar anderen. Als het op modedromen aankomt kan ik me bijna niet voorstellen dat iemand die front row heeft gezeten tijdens de New York Fashion Week nog meer te wensen heeft. “Ik droom alleen nog van meer schoenen”. Dat is het plezier dat mode met zich meebrengt. En dat is waar het allemaal om draait voor Ashley, net als hoe het allemaal begon.

Check voor meer fashionista's de blog: My roots, my style.

Voor meer over Ashley: http://ashley-ringmybell.blogspot.com/

(Shomara Roosblad)

Deel dit artikel
Back to top