Fashion

Shopping: waterproof!

Het is toch eigenlijk erg ook, dat we eind mei/begin juni een fashion item wijden regenitems?! De afgelopen weken zijn, op enkele dagen na, nou niet bepaald lekker warm geweest en de laatste dagen zien we niets anders dan regen..

Tijd dus voor wat waterproof items om de regenachtige zomerdagen door te komen! Maar natuurlijk hopen we stiekem dat we ze in het najaar pas weer nodig hebben.


Let it rain, Let it rain, Let it rain (maar niet te vaak)

regenjas regenjas

Trendy kleurige regenjasjes van ASOS. Blauw met stipjes en een roze/rode. Ook erg leuk om te dragen als het eens níet regent!  

horloge
Voor de sportievelingen: een waterproof horloge die ook nog eens schokbestendig is. Plus: het kleurtje geeft ons een heerlijk lente-gevoel.  

paraplu paraplu paraplu paraplu
Deze suuuuperleuke paraplu's helpen je zeker wel de sombere regendagen door! Kies bij Umbrellart het printje uit dat het beste bij je past en je wordt vanzelf het zonnetje in huis..

kate moss regenlaars

Kate Moss struint er de festivals mee af en ze staan erg stoer onder een jurkje; de Wellington boots. Bij ASOS krijg je deze gewilde laarzen voor een prettig prijsje.

plastic tassen
Je hebt boodschappen tassen, maar je hebt ook deze fijne plastic shoppers waar je veel liever mee gezien wilt worden!

chanel mascara mist en fix

Aan make-up die na één regendruppel al uitloopt heb je natuurlijk niets. Maar gelukkig is daar de waterproof mascara van Chanel die hele stortbuien nog kan hendelen. Om je make-up een extra laagje bescherming te geven, gebruik je deze mist & fix spray van Sephora en je kunt er de hele dag tegenaan.

  regenlaars

regenlaars regenlaars

regenschoen
Laarzen met leuke printjes, daar worden we blij van. Bij Chimaeru heb je ze in alle soorten, maten en kleuren en ze zijn zeeeer betaalbaar. Zelfs deze witte 'all star-like' laarsjes zijn 100% bestemd tegen de regen.

waterproof display
En voor als je echt van luxe houdt: een waterproof display waarmee je zelfs in de stromende regen je favoriete filmpje kunt bekijken. Daarvan stromen de tranen van geluk toch over je wangen :)


 (Rosa)

Deel dit artikel
Back to top