Fashion

De beste jasjes van de Amsterdam Fashion Week

Alle collecties van de Amsterdam Fashion week zijn inmiddels besproken. Toch gaan we graag nog even in op de beste ontwerpen van de diverse merken. In dit item bespreken we de beste jasjes.

Aangezien de wintercollecties werden gepresenteerd, kwamen er veel jassen voorbij op de catwalk. Deze varieerden van lange, wollen modellen tot korte, vlotte, leren jasjes. Van beide varianten laat ik hieronder mijn favorieten zien.

Supertrash

De jassen die we bij Supertrash zagen, hadden allemaal opvallende schouders. Deze modellen met puntige schouders sprongen er wat mij betreft echt uit.

Claudia Strater

Claudia Strater toonde jassen van krokodillenleer, militaire jassen en korte leren jasjes. Dit jasje is heeft een mooie pasvorm en leuke accenten op de schouders. Een leuk jasje om over een jurkje te dragen.

Replay

EnD

Eva en Delia van EnD brengen de jaren tachtig terug in hun collectie. De colbertjasjes die zij toonden, hebben brede schouders en zijn verder vooral erg recht. De dubbele rijen knopen en het feit dat de jasjes werden gedragen als jurk maakt ze opvallend en vernieuwend tegelijkertijd.

Mada van Gaans

Camilla Norrback

(Tess)

Foto's: Ron Stam Photography en PiXinDigital

Deel dit artikel
Back to top