Fashion

Nicole Richie’s nieuwe kledinglijn: Winter Kate

Na de lancering van haar sieradencollectie House of Harlow 1960 komt Nicole Richie nu met haar eigen kledinglijn, genaamd Winter Kate.

De kledinglijn van Nicole Richie heet Winter Kate. Nicole koos voor de naam Kate omdat dat de middelste naam van Nicole’s dochter Harlow is. De collectie bestaat uit veertig verschillende kledingstukken en accessoires. De items hebben met name een vintage uitstraling. Er zijn lange en korte jurken, tuniekjes, kimono-achtige tops en stoere jasjes. De meeste kledingstukken vallen erg soepel, zoals we dat ook van Nicole Richie’s eigen kledingstijl gewend zijn. De kledingstukken hebben bloemen- en paisleyprints en zijn daardoor vrouwelijk en romantisch tegelijk.

Alles is gemakkelijk te combineren en zijn zeer geschikt om in laagjes te dragen. De persoonlijke smaak van Nicole Richie is duidelijk merkbaar in deze collectie. Je zou haar zelf zo in al deze ontwerpen kunnen zien lopen.

De collectie is vanaf februari wereldwijd verkrijgbaar. Waar precies? Dat is nog niet bekend, maar dat laten we zo snel mogelijk weten. (Tess van Daelen) 

Deel dit artikel
Back to top