Fashion

To-be-released: de LA Gear Flame

Toen ik er vorig jaar rond deze tijd achter kwam dat de LA Gear sneaker haar comeback had gemaakt op de beroemde Bread & Butter modebeurs in Barcelona, zat ik te stuiteren in mijn stoel. In een wolk van nostalgische gevoelens omtrent dit jaren ’90-schoeisel, ging ik op onderzoek uit, om er later achter te komen dat de dames van Club Zonder Filter dit voor elkaar hadden gebokst, na heel veel smeekbedes aan het adres van het LA Gear hoofdkantoor.

Op zoek naar een verkooppunt, kwam ik terecht bij No Boys Allowed; een sneakerparadijs, speciaal voor girls dat rond die tijd in Den Haag werd geopend. En aldaar; in stralend wit Jezus-licht, stonden de eerste comeback-kicks uitgestald. Ik heb daar dan ook mijn eigenste paar kunnen bemachtigen.


la gear

Binnenkort moeten we weer en masse naar No Boys Allowed; voor de release van de enige echte LA Gear Flame. Op het No Boys Allowed-blog staat alvast een voorproefje van de kicks en wat we kunnen verwachten: witte & zwarte sneakers met veters en flames in coole kleurcombi’s.

Ze komen officieel uit in juli, maar wil je er zeker van zijn dat er dan een paar op je staat te wachten, ga dan nú langs bij No Boys Allowed om alvast een reservering te maken. Want yes sneakerfreakers; er is een wachtlijst… !


la gear

Meer info: www.noboysallowed.nl.

(sneakpreview foto’s ook afkomstig van No Boys Allowed)

NEnz

Deel dit artikel
Back to top