Fashion

Viktor&Rolf: volle maan en lopende band

Viktor & Rolf zouden Viktor & Rolf niet zijn als hun fashion show niet uitblinkt. De fall-winter 2012-2013 show die ons Nederlandse ontwerpersduo vrijdag op Paris Fashion Week neerzette, was wederom een spektakel. Met een grote volle maan en modellen op een bewegende catwalk was de toon snel gezet.

Viktor & Rolf

Paris Fashion Week

De show van Viktor & Rolf opende met een lichte hemel en een enorme volle maan op de achtergrond. Op een lopende band (jawel, zo eentje als op het vliegveld) passeerden modellen in de meest uitgesproken poses. Het publiek kreeg alleen silhouetten te zien, wat de show een extra mysterious touch gaf. En dan stappen de modellen van de lopende band af op een catwalk die doet denken aan een sprookjesachtig landweggetje. Lights, camera, action!

Viktor & rolf

Fall-winter 2012-2013

Geheel in lijn met de pyjama day wear trend bestonden de eerste looks uit de collectie uit luxe, gedrapeerde pyjama’s van zijden. Glanzende pakken met kraagjes van bond of kraagjes van pailletten. De daaropvolgende looks, van suits en coats tot shorts en blousejes, speelden met vorm, volume en materialen met bont in de hoofdrol. Bijzondere silhouetten en verrassende combinaties –bont en sheer-  zoals alleen V&R dat kan!

PFW Viktor & Rolf

Viktor & Rolf

Viktor & Rolf

 

V&R

Wat vind jij van de Viktor & Rolf fall-winter 2012-2013 collectie?

(Door: Daphne)

(Beeld: Team Peter Stigter & Style.com)

Deel dit artikel
Back to top