Fashion

Grammy's 2012: red carpet looks

Gisteravond vonden de jaarlijkse Grammy Awards weer plaats. Wij zijn hier bij Fashionscene gek op uitreikingen, want dat betekent kijkvoer en ongeremd de rode loper outfits beoordelen: ophemelen en afkraken. Kijk mee naar de meest opvallende red carpet looks en laat ons weten wat jij er van vindt!

Grammy’s 2012

De Grammy’s stonden dit jaar in het teken Whitney Houston. De fantastische zangeres overleed de dag voor de Grammy Awards en de uitreiking was de perfecte gelegenheid voor een tribuut. Jennifer Hudson bracht een muzikaal eerbetoon aan het popidool door het nummer ‘I will always love you’ te zingen.

Red carpet looks

Bij de Grammy’s lijken de celebs altijd flink uit te pakken als het gaat om de outfits en we like it! Adele en Rihanna straalden beide in Giorgio Armani. Toch lijken de jurken geen spat op elkaar. Terwijl Adele schittert in een hooggesloten, lange sparkling dress, spronkt Rihanna met haar zelfontworpen minimalistische jurk met diepe decolleté.

Katy Perry besloot haar kapsel te matchen met haar aqua jurk. Wij zijn vooral verkocht aan de jurk van Alicia Keys: simpel, maar elegant met een fabulous choker. We zijn minder fan van Fergie’s look, waar we een sneak preview kijken van haar ondergoed. En tenslotte Nicki Minaj als roodkapje. Tja… We vragen ons vooral af wat ze wil zeggen met het enorme Versace logo.

Grammy's 2012

Fergie in Jean-Paul Gaultier

Grammy's 2012

Alicia Keys in Alexandre Vauthier

Grammy's 2012

Adele in Giorgio Armani

Grammys

Jessie J in Julien Macdonald

Grammys

Katy Perry in Elie Saab

Grammys

Kelly Osbourne in Tony Ward

Grammys

Kelly Rowland in Alberta Ferretti

Grammys

Rihanna in Giorgio Armani

Grammys

Taylor Swift in Zuhair Murad

Grammys

Nicki Minaj in -overduidelijk- Versace

Wie heeft het er volgens jou het beste vanaf gebracht dit jaar?

(Door: Daphne)

(Beeld: Brunopress)

Deel dit artikel
Back to top