Fashion

Karlie Kloss in Victoria's Secret show

Over precies een week, woensdag 9 november, vindt de Victoria’s Secret Fashion Show plaats. Er is genoeg nieuws rondom het jaarlijkse lingerie spektakel. Zo treden Kanye West en Maroon 5 op, draagt Miranda Kerr dit jaar de Fantasy Treasure Bra en is Karlie Kloss de nieuwste toevoeging aan het Angel lijstje.

 

Victoria's Secret Fashion Show

Karlie Kloss

Het 18-jarige topmodel begon eerder dit jaar voor Victoria’s Secret te werken en het nu is bevestigd dat ze ook in de Victoria’s Secret Fashion Show zal meelopen. John Pfeiffer, casting director van Victoria’s Secret, liep al een tijdje rond met de gedachte om high fashion models mee te laten lopen in de beroemde show. Karlie Kloss en de Nederlandse Bregje Heinen zijn de gelukkigen! Aan catwalkervaring in ieder geval geen tekort, zo was Karlie het meest geboekte model tijdens Paris Fashion Week spring-summer 2012.

Victoria's Secret Fashion Show

Angels

Kanye West en Maroon 5 zullen de sexy show dus voorzien van een fijne performance. Leuk weetje: Maroon 5 lead singer Adam Levine's vriendin, Anne Vyalitsyna, zal in de show meelopen. Andere Angels die gegarandeerd in de show zullen shinen: Miranda Kerr, Chanel Iman, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Erin Heatherton, Lily Aldridge, Behati Prinsloo, and Lindsay Ellingson.

Fantasy Bra

Miranda Kerr is dit jaar de uitverkorene om de Treasure Fantasy Bra van ruim  € 1,8 miljoen te dragen en presenteren tijdens de catwalkshow. De bra is azuurblauw en handbezet met bijna 3400 edelstenen, waaronder 142 karaats witte en gele diamanten, parels en aquamarijn. De Fantasy Bra werd in 1996 voor het eerst gepresenteerd door Claudia Schiffer en gaat dus al ruim 15 jaar mee. Heidi Klum mocht de diamanten bustehouder met drie keer de meeste keren dragen.

Victoria's Secret Fashion Show

Nog een voorproefje is er in de vorm van deze schetsen, die vorige maand uitkwamen. Dat ziet er veelbelovend uit...

Victoria's Secret Fashion Show

Ga jij de Victoria’s Secret Fashion Show volgen?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top