Fashion

Raquel Zimmermann in YSL video campagne

Raquel Zimmermann is het gezicht van de nieuwe najaarscollectie van Yves Saint Laurent. Daar hoort uiteraard een video campagne bij. In de video, vastgelegd door Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin, showt het Braziliaanse model binnen een minuut 14 looks uit de collectie.

Op het toepasselijke nummer 'I can change' poseert Raquel zich een slag in de rondte, wat met het high-speed effect een geweldig eindresultaat geeft. Bovendien staat ze voor een raam van een wolkenkrabber in Manhatten en veranderen de looks -zeer doordacht- naar avond-outfits, naar mate de zon ondergaat. Go see for yourself: YSL herfst-winter 2011-2012 campagne video.

 

Je kunt wel zeggen dat Raquel Zimmermann hét gezicht is van de najaarscampagnes van 2011, gezien de shoots en video's die ze dit seizoen binnensleept. Eerder spotte we haar al in de Lanvin campagne video, waarin ze (samen met modelcollege Karen Elson) haar beste moves op Pitbull's 'I know you want me' loslaat. We frissen even je geheugen op:

 

Maar daar blijft het niet bij. Ook Alexander Wang en Juicy Couture zijn als een blok gevallen voor Raquel Zimmermann en kiezen voor het 28-jarige topmodel als het gezicht van hun campagne.

 

 

Zie jij Raquel Zimmermann ook graag in de campagne video's? Of snap jij niets van deze Raquel trend?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top