Fashion

Marc Jacobs wil geen celebrities bij show

Marc Jacobs wil geen celebrities bij zijn show tijdens New York Fashion Week. Hoewel hij normaal niet vies is van een front row gevuld met A-listers, zou hij er deze keer maar drie hebben uitgenodigd, namelijk Sofia Coppola en Elle en Dakota Fanning.

Marc Jacobs spring 2011 show

Marc by Marc Jacobs spring collection 2011

Marc Jacobs show

De beslissing van Marc Jacobs om geen sterren uit te nodigen komt niet geheel uit de lucht vallen. Na de fashion week in februari liet hij weten dat hij liever de aandacht van de pers voor zijn kleding alleen had, in plaats van dat ze steeds afgeleid waren door de aanwezige celebs. “We hadden zoveel mensen en celebrities en dat zorgde voor zoveel pers, dat we op een gegeven moment zoiets hadden van ‘Heeft iemand eigenlijk wel de show gezien?’”

Marc Jacobs wil geen celebrities bij show

Marc Jacobs met front row celebrities en afleiders Lady Gaga en Madonna.

New York Fashion Week

Vanaf 8 september zal de New York Fashion Week weer plaatsvinden. Kort geleden liet Marc Jacobs weten zijn show te verplaatsen. Door de tropische storm die orkaan Irene veroorzaakte, legde het team van Marc Jacobs de werkzaamheden tijdelijk stil, waardoor ze in tijdnood kwamen. Om de voorjaarscollectie van 2012 toch nog op tijd af te krijgen, is de show van Marc Jacobs verplaatst van maandag 12 september naar donderdag 15 september.

Wat vind jij van de keuze van Marc Jacobs om bijna geen celebrities uit te nodigen?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top