Fashion

Fashion update week 35

Van Marc Jacobs als de opvolger van John Galliano tot Beyoncé's babybump in Lanvin. Na een week vol modenieuws zie je door de bomen het bos niet meer. We frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij.

* We begonnen de week met een VMA's bombardement: Beyoncé zwanger, Lady Gaga als vent, maar wij zijn natuurlijk vooral geïnteresseerd in de outfits van de celebs.

* De September Issues met supermodellen op de covers blijven binnenstromen. Stella Tennant staat op de cover van Vogue Italia met een gigantische neusring en een ieniemienie waist!

Vogue Italia Stella Tennant

* Lanvin heeft een video opgenomen als onderdeel van de herfstcampagne van 2011. Lanvin’s Alber Elbaz en modellen Karen Elson en Raquel Zimmermann dansen (uiteraard in de nieuwe collectie) vrolijk op ‘I Know You Want Me’ van Pitbull.

* Heb jij aankomende zaterdag nog geen plannen? Voor De Bijenkorf op de Dam tonen 'levende beelden' de najaarstrends van 2011 tijdens het Living Fashion Statues event. Komt dat zien!

* Carine Roitfeld brengt 18 oktober een ‘plaatjesboek’ uit over haar 30-jarige carrière. Wij hebben een sneak preview van Irreverent.

Carine Roitfeld Irreverent Lara Stone Franse Vogue

* Baby Skyler, het zoontje van star stylist Rachel Zoe, heeft nu al (met zijn vijf maanden) een schoenenverslaving.

Whitney Eve’s fall 2011 lookbook is uit! De collectie van Whitney Port is een explosie van kleur en prints, geïnspireerd op Afrika!

Whitney Eve fall 2011 lookbook

* Fashionscene's Daphne en Joyce waren bij de River Island Xman Salon Show om verslag te doen van al het modemoois. Lees hier het uitgebreide report!

Van welke fashion update gaat jouw modehart sneller kloppen?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top