Fashion

Abercrombie & Fitch discrimineert

Betaald worden om een kledingmerk niet te dragen. Ja echt, het gebeurt: Abercrombie & Fitch heeft namelijk Jersey Shore-ster Mike Sorrentino gevraagd om hun kleding niet langer te dragen in ruil voor een vergoeding.

Jersey Shore

Abercrombie & Fitch is bezorgd dat hun imago door Mike Sorrentino, beter bekend als ‘The situation’, grote en vooral blijvende schade zal oplopen. Ook de rest van de Jersey Shore-cast zou zijn gevraagd het merk niet langer te dragen. Abercrombie & Fitch zou in een verklaring hebben gezegd dat ze snappen dat het entertainment is, maar ze zouden bang zijn om fans te verliezen als het merk wordt geassocieerd met de show.

Mike Sorrentino Jersey Shore

Abercombie & Fitch

Het Amerikaanse kledingmerk Abercrombie & Fitch staat bekend als een merk dat er alles aan doet om het ‘kakkineuze blanke schooljongens’-imago te behouden. Eerder al werd Abercrombie & Fitch er van beschuldigd te discrimineren, maar dit ontkennen zij natuurlijk.

Abercrombie & Fitch

Gezien zijn torso zou Mike Sorrentino nog best door kunnen als model voor Abercrombie & Fitch, maar of hij verder in het plaatje past? Wat vind jij van de actie van Abercrombie & Fitch?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top