Fashion

Ali Lohan tekent modellencontract

Ali Lohan, het jongere zusje van Lindsay Lohan, heeft een modellencontract getekend. Het 17-jarige ‘zusje van’ tekent bij Next Model Management en sluit zich hiermee bij tal van topnamen uit de fashion wereld aan.

alilohan alilohan

Ali, afgekort van Aliana, lijkt weinig op de aan lager wal geraakte zuslief en wij hopen dan ook op een iets rooskleurigere toekomst voor Ali. De carrièremove van Ali is niet heel shockerend, benieuwd zijn wij wel of zusje Lohan het gaat reden in de modellenwereld. Volgens Alexis Borges, de directeur van Next Model Management, heeft Ali zeker genoeg in huis om een grote naam te worden. “Aliana Lohan vertegenwoordigt het nieuwe gezicht in de fashion wereld, niet om haar beroemde achternaam maar meer om haar gevoel voor stijl en de juiste looks” aldus Borges.

lindsay lohan

Zus Lindsay in niet zo'n charmante positie.

Bij het modellenbureau van Aliana zitten top catwalkers als newlywed Anja Rubik, Arizona Muse en Abbey Lee. Als wij haar portfolio bekijken denken wij zo dat Ali wel een kans heeft to make it big, mits ze natuurlijk een beetje van de verdovende middelen af kan blijven.

Wat vinden jullie van de looks van Ali Lohan?

 

 (Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top