Fashion

Fashion update week 31

Van de break-up van stijlicoon Alexa Chung en Alex Turner tot het bijna compleet uitgelekte Love Magazine. Na een week vol modenieuws frissen we je geheugen op met noemenswaardige en de leukste fashionnieuwtjes op een rij.

* Modellen pieken op een steeds jongere leeftijd. Hailee Steinfeld als nieuw gezicht van Miu Miu, met haar piepjonge leeftijd van 14 jaar, bewees dit onlangs weer eens. Dat het nog jonger en adembenemder kan zagen wij nadat we Thylane Lena-Rose Blondeau hadden gespot.

* Lindsey Wixson staat op de cover van i-D met een ijsje in haar oog.

id

* Het fall/winter 2011 nummer van Love Magazine ligt vanaf deze week in de kiosk. Het nummer is, zoals wij van het magazine gewend zijn, weer erg indrukwekkend. Een editorial met veel naakt en bondage trok de aandacht en Neerlands trots Lara Stone en Daphne Groeneveld staan op de cover.

lara

*Beyoncé staat strictly sexy op de september cover van Harper's Bazaar.

bazaar

* In New York is het ook eindelijk zover: het homohuwelijk is gelegaliseerd! De NY based designers laten er geen gras over groeien en gaan massaal trouwen. Michael Kors is één van de grooms die het ja-woord gaat geven.

brian

Brian Atwood tweet deze foto met de tekst "Just engaged".

* Deze week spotten wij Karl Lagerfeld zonder zijn signature zwarte zonnebril. De ontwerper weigert altijd het montuurtje van zijn neus te halen maar nu is hij dus op de gevoelige plaat vastgelegd zonder bril. De campagne van de Macy's lijn van Karl Lagerfeld is ook deze week gelanceerd. Model Coco Rocha heeft de eer om de creaties te tonen.

macy

*De best dressed lijst van Vanity Fair is een big thing in de modewereld. Het magazine heeft bekend gemaakt dat Kate Middleton in de lijst te vinden is. Naast Kate staat ook royals als prinses Charlene van Monaco en Carla Bruni-Sarkozy op de lijst. Niet iedereen staat achter de keuze om de royals een plekje te geven op de best dressed lijst. New York Times modecriticus Cathy Horyn vond de vermelding van Charlene van Monaco lichtelijk overbodig. Horyn: "Charlene heeft de stijl van een platte pannekoek".

Kelly Osbourne nam ook geen blad voor de mond over Kate Middleton in de

Tonight Show van Jay Leno

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top