Fashion

Homohuwelijk onder ontwerpers in New York

In New York is onlangs het homohuwelijk gelegaliseerd. Dit is reden voor een flink aantal ontwerpers om massaal in het homohuwelijksbootje te stappen. De aanzoeken vliegen ons om de oren en de wedding bells zijn oorverdovend in New York.

arnold

Newlyweds Arnold Scaasi en Parker Ladd.

In Nederland is het homohuwelijk al een hele tijd gelegaliseerd. De vrijheid van homo’s wordt dit weekend dan ook weer uitbundig gevierd tijdens de Gay Pride in Amsterdam. In NY is het gay marriage nu dus ook toegestaan en dat zorgt ervoor dat de trouwplannen in volle gang zijn.

malcolm

Designer Malcolm Harris en vriend K. Tyson Perez.

Vooral onder NY-based ontwerpers is het weddingplans galore. Ontwerper Arnold Scaasi en partner Parker Ladd hebben het ja-woord aan elkaar gegeven. Designer Malcolm Harris liet er geen gras over groeien en popte de vraag over Twitter aan zijn BF K. Tyson Perez. Fabulous schoenenontwerper Brian Atwood vierde zijn verjaardag door zich te verloven met vriendlief Dr. Jake Deutsch. Na het huwelijk twitterde de ontwerper onderstaande foto met de tekst Just engaged!

engaged

"Just engaged."

Michael Kors en zijn longtime boyfriend Lance LePere zijn ook gespot in het gemeentehuis. Zij bevestigen dat ze inderdaad trouwplannen hebben. Michael Kors: “We vinden het geweldig dat we eindelijk kunnen trouwen in onze stad. We hebben geen plannen voor een groot feest maar willen een intieme ceremonie.”

mkors

Michael Kors en Lance LePere tijdens Halloween

Wij zijn benieuwd who's next in de NY gay designer scene?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top